header.png

Disclaimer


 

Deze internet site wordt u aangeboden door Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel. De gehele inhoud valt onder auteursrecht, en niets mag worden gekopieerd en/of veranderd zonder schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel. Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel probeert de site zo up-to-date mogelijk te houden, maar dit geeft geen garanties met betrekking tot nauwkeurigheid en volledigheid. Hieronder vallen eveneens niet tijdig doorgevoerde prijswijzigingen en onjuiste of onvolledige productspecificaties.

 

Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit uw bezoek (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.zitmaaiersvanbommel.nl en www.gebruikte-zitmaaiers.nl en www.gebruikte-zitmaaiers.be of uit het afgaan op informatie die op site wordt verstrekt.

 

Bepaalde hyperlinks brengen u naar sites van derden, waarbij Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de daar aangeboden informatie. Alle gegevens die u stuurt naar Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel dient juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden. Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel behoud het recht om de inhoud van de site en de tekst van deze juridische verklaring op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

 

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de disclaimer, schroom niet en neem contact op met Handelsonderneming/dienstverlening van Bommel

Copyright © 2010 www.gebruikte-zitmaaiers.nl alle rechten voorbehouden | Sitemap

Prijswijzigingen voorbehouden. Foto's en/of teksten kunnen afwijken | Disclaimer

Powered by : QualitySites4All