logo.jpg

Op paasmaandag zijn wij open van 10:00 tot 17:00.

Ook op zondag kunt u een maaier komen bestellen, maar altijd even bellen...

 

Nieuws !!!      Nu John Deere maaiers in de actie.....            Kijk bij Aktie !!

 

Algemeen


Bij handelsonderneming van Bommel kunt u nieuwe en gebruikte zitmaaiers kopen. We zijn ooit begonnen met enkel gebruikte maaiers die zijn ingeruild bij officiële dealers, handelaren of particulieren. Gebruikt zullen we blijven doen, maar u kunt bij ons ook nieuwe zitmaaiers en frontmaaiers kopen. We zijn dealer van de merken Castelgarden, Jonsered en McCulloch en nu ook John Deere. Daarmee kunnen we een breed assortiment aanbieden zodat er altijd een passende zitmaaier te vinden is.

 

  Jonsered   Castelgarden   McCulloch

 

 

Nieuwe zitmaaiers bij van Bommel

Wij verkopen in Nederland en België. Dit heeft te maken met de gunstige ligging van ons bedrijf t.o.v. België. Vanuit Maaseik (B) bent u

in 20 minuten bij ons voor de deur.

 

Bij de gebruikte maaiers van handelsonderneming van Bommel zijn eventuele mankementen verholpen en is de zitmaaier weer te koop. Indien er nog wel mankementen zijn staan deze duidelijk vermeld bij de betreffende advertentie. Tevens zullen wij u ervan op de hoogte brengen als u bij ons de zitmaaier komt bekijk en/ophalen.

 

Natuurlijk zullen wij met u meedenken. Dan koopt u in ieder geval een nieuwe of gebruikte zitmaaier die bij uw situatie past. Vraag er gewoon naar. Wij verkopen liever geen zitmaaier dan dat u naar huis gaat met een zitmaaier waar u achteraf niets aan heeft. Het is voor ons een uit de hand gelopen hobby. Hobby moet leuk blijven en geen ergernis opleveren.

 

Nieuwe zitmaaiers worden altijd met 2 jaar fabrieksgarantie verkocht. De gebruikte zitmaaiers worden dus goed nagekeken maar ze worden niet met garantie verkocht. Tenzij het er specifiek bij staat!!

 

Nieuwe en gebruikte zitmaaiers kunnen voor 65ct per kilometer (enkele reis) bij u thuis worden afgeleverd. Zo hoeft u geen aanhangwagen te huren of auto met trekhaak te regelen. Dit gaat overigens altijd in overleg.

 

U kunt uw oude zitmaaier ook soms inruilen. Uw zitmaaier wordt dan ook nagekeken en eventueel weer te koop aangeboden. Het is overigens niet zo dat we automatisch altijd inruilen. Zitmaaiers die rijp voor de sloop zijn vallen hier buiten. Wij moeten er ook weer achter kunnen staan als we uw ingeruilde maaier verkopen.

 

Op de pagina nieuw heeft u een overzicht van welke soort zitmaaiers en frontmaaiers we u kunnen aanbieden. Mocht u interesse hebben neem dan gewoon contact met ons op. Op onze gebruikte aanbodsite staat meestal een gedeelte van onze gebruikte voorraad. Zeker in het seizoen wisselt het zo snel dat het niet bij te houden is. We doen ons best. Staat uw maaier er niet bij, informeer dan toch eens vrijblijvend.

 

Stuur via de button "contact" uw gewenste informatie en wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook. Mocht u ons niet aan de telefoon krijgen, spreek dan even de voice in en wij bellen u terug. Mailen kan altijd natuurlijk.

Copyright © 2010 www.gebruikte-zitmaaiers.nl alle rechten voorbehouden | Sitemap

Prijswijzigingen voorbehouden. Foto's en/of teksten kunnen afwijken | Disclaimer

Powered by : QualitySites4All