• Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl
  • Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl

Contactformulier inkoop/inruil

Inruilen of inkoop

Mocht u uw gebruikte zitmaaier willen inruilen, dan is dat bespreekbaar. Mogelijk dat wij deze weer geschikt kunnen maken voor een nieuwe klant. Echter soms zijn de maaiers te oud, of zijn er te veel gebreken. Dan kunnen we deze wel innemen, maar helaas geen bedrag meer voor geven. Wel hopen wij dat u eerlijk bent over de aanwezige mankementen. Wij ruilen tenslotte uw maaier in op basis van vertrouwen.

Vult u dan het contactformulier in. Liefst met zoveel mogelijk gegevens over uw zitmaaier. Denk aan merk, type, bouwjaar, mankementen, uiterlijke staat of schade. En als u foto's heeft, dan kunt u deze mailen naar info@zitmaaiersvanbommel.nl. Mogelijk dat we op basis van deze gegevens al een prijs kunnen bepalen. Inruil van loopmaaiers, bosmaaiers enzovoort, zijn meestal niet interessant.

Inkoop

Mocht u bijvoorbeeld gaan verhuizen en u wil uw maaier verkopen, dan kunt u die altijd aanbieden via het formulier onder op deze pagina. Mocht het voor ons interessant zijn, dan kunnen we mogelijk de maaier van u overnemen.

Geef zoveel mogelijk informatie aan ons over de maaier. Merk, type, bouwjaar, motor, prijs en algehele staat of mankementen. Eventuele foto's kunt u deze mailen naar info@zitmaaiersvanbommel.nl

Stopheling

Wij controleren alle gebruikte maaiers bij "Stopheling". Dit om inkoop van gestolen maaiers te voorkomen. Wij kunnen daarom ook om uw legitimatie vragen bij de inkoop/inruil.