• Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl
  • Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl

Ophalen of verzenden (leveren/betalen)

Omdat wij SERVICE belangrijk vinden, verzenden wij liever geen producten. Binnen een straal van 40 km rond onze vestiging in Koningsbosch leveren wij meestal persoonlijk af. Dat is gratis. Dat kost ons ook tijd en brandstof natuurlijk. Daarom willen wij stimuleren dat u de producten zelf in onze vestiging komt ophalen door dit te belonen met een korting. Bij vrijwel ieder product staat wat de korting is, inclusief de waardeboncode, als u het product zelf komt ophalen. Soms kan het even duren voor wij een product hebben. En sommige producten hebben ook een afleverbeurt nodig of moeten nog gemonteerd worden. Daarom nemen wij altijd contact met u op wanneer u het product kunt ophalen. De korting hangt van de productgroep af. In de winkelwagen kunt u deze waardeboncode ingeven en krijgt u uw korting.

  • Zitmaaiers zelf ophalen, levert een korting van 50,- op
  • Loopmaaiers, bosmaaiers enz zelf ophalen, levert een korting van 25,- op
  • En bij sommige andere producten is de korting beperkt tot 10,-
  • Leveren verder dan 40 km buiten Koningsbosch is bespreekbaar, maar dat zal niet kosteloos zijn. Vraag er telefonisch/via mail naar. Nee heb je......... Wij versturen dus geen zitmaaiers. Mochten deze via de website besteld zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en de bestelling annuleren. Uitzonderingen zijn er altijd, maar dan onder strikte voorwaarden. Vraag ernaar. Ook versturen wij geen producten boven de 30 kg (incl verpakking). Accu's worden niet verzonden.
  • Contante betalingen boven de 3000,- nemen wij niet aan. Dan is pinnen of overschrijven de oplossing.

Het is natuurlijk niet mogelijk om de waardeboncodes om te wisselen. Het is niet mogelijk om bij een loopmaaier een kortingsbon van een zitmaaier te gebruiken. Er is ook maar 1 kortingsbon per bestelling mogelijk.

Verder kan "veel" in overleg. Neem hierover contact met ons op.

Indien producten niet aanwezig zijn of langere levertijd hebben (dan normaal)

Het kan zijn dat producten niet aanwezig zijn, iets langere levertijd hebben of tijdelijk helemaal niet leverbaar zijn. Dan nemen wij ALTIJD contact met u op. In overleg met u beslissen we dan wat we doen. Is levering niet mogelijk en heeft u al betaald, dan hoort u dat ook van ons natuurlijk en storten wij het geld uiteraard terug.