• Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl
  • Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl

Dikke Honda HF2625 HM met ingebouwde mulchlkep

€ 6.799,00
-15%
€ 5.799,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: in overleg dag(en)

Beschrijving

Honda HF 2625 HM Zitmaaier

De Honda HF 2625 HM is een uiterst performante zitmaaier. Grasmaaien, mulchen en verzamelen op een groot gazon was nog nooit zo eenvoudig!

De Honda HF 2625 HM is eenvoudig te bedienen en garandeert een perfect gazon. Dankzij het gepatenteerde OPTIFLOW luchtstroomsysteem blijft geen grasspriet liggen. Hij is voorzien van een stille 4-takt en 2-cilinder V-motoren. Hierdoor presteert de Honda HF 2625 prima bij een laag verbruik, is hij trillingsarm en voldoet hij aan de strenge emissienormen.

  • VERSAMOW Selectief Mulchen: met één hendel verzamelt het Versamow systeem het gemaaide gras in de bak, of versnippert het en blaast het gelijkmatig over het gazon als natuurlijke meststof
  • OPTIFLOW
  • Engine Pro Spec: professionele klepmotoren voorzien van gietijzeren cilindermantel, lagerset op de krukas, luchtfilter met hoog vermogen en stalen ventilatorkap

Collectie van eenvoudige en innovatieve ideeën

Dit luxe-assortiment is een prachtige collectie van eenvoudige en tegelijkertijd innovatieve engineering-ideeën. Je kunt er echter zeker van zijn dat dit niet de enige eigenschappen zijn waardoor ze onbetwist de beste zijn. Zodra je je gekozen model onder ogen krijgt, zul je het verschil zien: van de zitting tot de manier waarop de panelen passen.

Cruise control: De Honda HF 2626 HM is voorzien van een cruise control. Je kunt rustig achterover leunen terwijl de HF zijn werk doet op grote oppervlakken.

Ergonomische stoel: De nieuwe ergonomische ontworpen stoel met armleuningen zorgt ervoor dat grasmaaien een comfortabel en ontspannend karwei is, hoe groot de oppervlakte ook is.

LCD bedieningspaneel: Het nieuwe LCD scherm is zeer helder en eenvoudig af te lezen. Alle informatie die je nodig hebt kun je vinden op het LCD scherm.

Apparaat houder: Met de nieuwe apparaat houder op de Honda HF 2626 is je mobiele telefoon veilig en geconnecteerd waar je ook bent.

Led koplampen en voortuigverlichting overdag: Wanneer je begint met maaien wordt automatisch het heldere voortuigverlichting ingeschakeld.

Luxueus stuurwiel en knop: Snel en gemakkelijk draaien in kleine ruimtes met het nieuwe comfortabel stuurwiel met knop.

USB-aansluiting: Altijd je telefoon op kunnen laden tijdens het maaien met de handige USB-aansluiting.


HONDA HF 2625 K5 HM


Motortype: GXV690

Energie soort: Benzine 4-takt

Motor: 24,8 PK

Koelsysteem: Luchtkoeling

Startsysteem: Elektrisch Starten

Brandstof tankinhoud: 8,5 Liter

Maaibreedte: 122 cm

Aantal messen: 2 maaimessen

Product Uitvoering: Opvangen / Mulchen

Product Soort: Versamow, selectief mulchsysteem

Materiaal keuze: Maaidek plaatstaal

Hoogteverstelling: Handmatig

Hoogtemaat: 7 standen

Maaihoogte min: 29 mm

Maaihoogte max: 90 mm

Aantal versnellingen: Hydrostatisch

Snelheid: 8,2 km/h

Inhoud grasopvang: 350 Liter

Gewicht: 261 Kg

Afmetingen (lxbxh): 244x126x123 cm