• Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl
  • Bel ons bij vragen +31 (0) 646325770
  • info@zitmaaiersvanbommel.nl

Over ons.

Bij handelsonderneming van Bommel kunt u nieuwe- en gebruikte maaiers kopen. We zijn ooit begonnen met enkel gebruikte zitmaaiers, afkomstig van officiële dealers, handelaren of particulieren. We blijven gebruikte zitmaaiers aanbieden, maar wij verkopen inmiddels ook al jaren nieuwe zitmaaiers. Tegenwoordig verkopen wij ook loopmaaiers, , robotmaaiers bosmaaiers, veegmachines, aanhangers of oprijplaten. Maaiers op benzine, maar ook op accu.

We zijn dealer van de merken John Deere, STIGA, GRIN en Kress. Daarmee kunnen we een breed assortiment aanbieden, zodat er altijd een passende maaier te vinden is. Zitmaaiers voor de grotere tuinen en loopmaaiers voor de kleinere tuinen. Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw zitmaaier? Ook die kunnen wij leveren. Wij verkopen onder andere, messen, accu's, riemen, aanhangers, rolbezems en sneeuwschuivers. 

Voor maaiers die u bij ons koopt, kunnen wij, indien gewenst, het onderhoud verzorgen en of reparaties doen. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats. Liefst hebben wij de onderhoudsbeurten in de winter. Dan kunnen wij ons in het seizoen concentreren op verkoop en eventuele reparaties. Met een winterbeurt heeft u de meeste kans op een probleemloos maaiseizoen.

We zijn dealer van de merken: John Deere, STIGA, GRIN, Kress, Tielburger, EGO

Handelsonderneming van Bommel
Ongeveer alle GRIN maaiers te zien